Mycket skoj för pengarna – det är festlekar från NiCe Party det!

Fler och fler upptäcker vår e-butik och nu till Halloween blir det extra tydligt! Undrar hur många mordgåtor från NiCe Party som kommer att spelas under Halloween-helgen 2009? Många mordgåtor blir det….
Häromdagen fick jag ett samtal från en kille som så GÄRNA skulle vilja spela ett mysterium med sina ”polare” men det var otänkbart tyckte han eftersom det skulle bli såååå dyrt! ”Men… inte så många kunder har reagerat över våra priser… och du får ju mycket för pengarna!” försökte jag. Men han fortsatte ”Det finns väl inte någon privatperson som kan betala så mycket pengar för en festkväll – jag antar att ni bara säljer till företag?” fortsatte han envist. Jag tyckte det lät lite konstigt och jag berättade för honom att många privatpersoner beställer mordmysterier från oss – allt från barnkalas, 50-årsfester, julfester, födelsedagsfester, möhippa, svensexa och till och med bröllop! Kunde inte förstå att han tyckte det var så dyrt förrän nästa fråga kom: ”Ja men – man vill väl bjuda på mat och vin också – då måste man ju nästan ta inträde från gästerna!” Det var nu jag började förstå att det måste ha blivit något rejält missförstånd oss emellan och 10-öringen trillade ner så jag sa ”Men alltså – priset gäller inte per person utan för hela sällskapet!” Och då trillade även 10-öringen ner för honom. ”399 kr för hela sällskapet?!!” utbrast han. ”Det var billigt! Hur kan ni vara så billiga? Det är ju så billigt så man funderar om det verkligen håller måtten och fungerar!” Jag var tvungen att skratta åt honom – först är han upprörd över våra dyra priser och på en tvärhand vänder han och blir lika upprörd över hur vi kan vara så billiga!
Så för att klargöra: Priset gäller för ett helt sällskap. Så är man 20 personer i sällskapet och köper t ex ”Mord på Slottet” kan man snabbt räkna ut att aktiviteten kostar 19.95/person. Om man köper ”Mord på Slottet” för 60 personer kostar aktiviteten 14 kr/person.
Förmedlat budskap (med inspiration från Rusta): Mycket skoj för pengarna – det är Festlekar från NiCe Party det!
Välkommen in i vår e-butik och gör din beställning!

Kommentera