Respons från nöjd kund på firmafest!

Bra tips från firmafest!

Det är verkligen kul att så många intresserar sig för våra mordmysterier och det verkar sprida sig! Det är så kul och inspirerande!
En av våra kunder vill gärna dela med sig av sina erfarenheter och ge lite tips. Tack Helene på SWECO, som hade använt en av våra mordgåtor på en firmafest.
Men alla ni som vill ha lite tips och inspiration för mordmysterium – läs nedanstående!

Det blev så lyckat i fredags!
Alla kom utklädda och levde sig in sina roller! Flera talade högt under middagen, och ställde till lite ”scener”.
Jag hade gjort presentationer som vi körde på duk med en kanon. Det underlättade för alla att ta till sig bevisen än om advokaten bara läst upp dem. 4 av 60 gissade rätt på mördaren. Vi hade ett genomgående tema med bild på offret och gjorde programblad med samma bild på samt en inramad bild på bevisbordet. Kommissarien körde en Clouseau-tolkning med fransk brytning
det blev sååå kul och lyckat..
Men man har ju lärt sig saker, så till nästa gång gör man det ännu bättre..
T.ex.
– borde gått ut med alla uppdateringar i rolllistan på mailen samma dag som festen. fastän vi satte upp ”fotolistor” med ALLA roller såg folk inte det utan förstod det först sent på kvällen att det var ändrat.
– ännu tydligare presentation.
– jag borde instruerat mina kollegor bättre.
Hälsningar
Helene

Undrar hur många – som just nu i skrivandets stund (kl 19:58 fredagen den 18/12) spelar något av våra mysterier? Det måste vara åtskilliga! Vi är så stolta! Tack alla våra kunder! Det är ni som gör att vi får inspiration att skriva ännu fler mysterier!

Vi önskar alla våra kunder – nya som ”gamla” – en riktigt God Jul och ett Gott Nytt år med många smaskiga mordmysterier att lösa!

Lämna ett svar