Join the party – it´s a NiCe Party

Festlekar som engagerar!

Det är fantastiskt vad ett musikquiz kan engagera människor! I lördags använde vi 2 musikquiz från NiCe Party (tema 70-tal och tema svenskt) på en kräftskiva. ALLA tycker att det är kul! Väldigt enkelt är det också – egentligen bara att se till att man har en ljudanläggning där ljudet når fram ordentligt, och så är det en fördel att veta hur man trycker på ”paus” (eller rättare sagt var pausknappen sitter). Det är nästan oundvikligt att något inträffar – en penna som inte fungerar, någon som ABSOLUT måste höra låten en gång till, någon som inte hänger med riktigt osv. Så ett HETT tips för er som köper musikquiz – kolla igenom er ljudanläggning så att allt fungerar och ha koll på pausknappen!

Mordgåtor till kick-offen!
Mordgåtorna är populära nu! Det märks att det är dags för kick-offer och höstfester i alla möjliga sammanhang. Och det är nog det mest fantastiska med våra mordgåtor – de passar verkligen i ALLA sammanhang: Möhippor, svensexor, företagsfester, kick-offer, födelsedagsfester, den enkla bjudningen, och till och med bröllop!

Vi får idel positiv respons för våra produkter och vi är så glada att vi har möjlighet att förgylla fester runt om i Sverige! Hoppas det är DIN tur nästa gång! Vi ser fram emot hösten med spänning och mycket nytt är på gång!
Join the party – it´s a NiCe Party!

Kommentera