Aktiviteter för barn och tips för barnkalaset

Vem vill inte ordna ett minnesvärt barnkalas för sina barn? NiCe Party kan erbjuda en del barnaktiviteter och det kommer att finnas mer av den varan så småningom.

Musikquiz som aktivitet på barnkalaset

I butiken hittar du musikquiz för de yngsta – ett musikquiz för barn mellan ca 4-8 år. Musikquizet innehåller barnvisor typ ”Krakel Spektakel”, ”Gullefjun”, ”Klas Klättermus” etc. Vi rekommenderar hjälp från vuxna då svaren skall skrivas ner på ett svarsformulär. En rolig och annorlunda aktivitet för barn på barnkalaset!
Vi kan även erbjuda musikquiz tema ”Kidz” – ett musikquiz för barn 7-15 år. Musikquizet innehåller populärmusik från kända svenska och utländska artister som barn och ungdomar känner till. En extra krydda på barnkalaset/ungdomsfesten.

Skattjakt som lek på barnkalaset

Slutligen kan vi erbjuda en Skattjakt – Skattjakten är ett rollspel för barn ca 8-12 år. Spelet går ut på att samla bokstäver som leder till ett ord. Ordet består av 11 stycken bokstäver, vilket betyder att det helst bör vara 11 st deltagare men det fungerar för 8-11 deltagare. Skattjakten är ett rollspel som innehåller både konflikter, kamratskap, falskhet och en del kärlek. I skolan kan man använda spelet med efterföljande diskussioner om ”gruppbildningar” och om olika roller som skapas i en grupp.

Vi planerar ytterligare musikquiz för barn, bl a ”Tema Disney” och ”Tema Astrid Lindgren”. Håll utkik i butiken!
Barnguiden hittar du fler härliga tips på barnaktiviteter och fina tips för barnkalaset!

Lämna ett svar