En höst fylld med fest, lek och skratt!

Hösten är här!
Några av er kanske inte tycker om att bli påmind men det är ett faktum att hösten är här! Vi på NiCe Party har lärt oss att förknippa hösten med fest, lek och skratt! Efter en lite lugnare period under sommaren börjar nu vår högsäsong med höstfester, ”kick-offs”, personalfester, halloweenfester och så småningom jul- och nyårsfester. Det är numer ett faktum att NiCe Partys festaktiviteter blir mer och mer populära! Ryktet sprider sig och självklart har vi våra redan existerande kunder att tacka för det!

Maffiamordet för 13-40 deltagare

Nu finns vår populära mordgåta ”Maffiamordet” för ända upp till 40 deltagare! Passa på att ställa till tidernas ”värsta” maffiaparty! Om ni redan har köpt Maffiamordet och önskar fler roller går det bra att ta kontakt med oss – självklart får ni köpa tilläggsrollerna ”på sidan om”!

Spellistor på Spotify
Som service till våra kunder har vi även konstruerat spellistor till hittills 2 av våra mordgåtor på Spotify, nämligen till Maffiamordet och till Mord på Slottet. Spellistan till Maffiamordet är fylld av italiensk bombastisk opera och annan italiensk musik endast värdig äkta maffiosos! Spellistan till ”Mord på Slottet” innehåller klassiska menuetter och annan musik som förknippas med ”livet på slottet”.

Mordgåta i raggar/rockabilly-tema
Jo, det är sant! Här finns ingen hejd på galenskapen! Vid en liten ”röstning” om tema på nästa mordgåta är det nu bestämt att nästa tema kommer att gå i raggar/rockabilly-tema! Den kommer att bli klar under hösten – för närvarande vågar vi inte utlova något datum! Behöver vi berätta hur den spellistan på Spotify kommer att se ut:)?


Musikquiz
Våra musikquiz/musiklekar är populära! Just nu finns 16 olika teman i butiken och till våren vågar vi lova fler – då främst teman för barn.

NiCe Party växer och vi är stolta och glada för det och det är NI som ”gör” NiCe Party! Kom gärna med önskemål och respons så vi kan fortsätta att utveckla våra festaktiviteter så de blir ännu bättre och ännu fler!
PS: Skynda att gå in och gilla NiCe Party på facebook under augusti så får du 25% rabatt på valfri produkt vid köp i augusti!
NiCe Party på facebook

Varma hösthälsningar
NiCe Party
www.niceparty.se

Lämna ett svar