Raggarmord – en succé för grillpartyt!

Raggarmord - perfekt festaktivitet för sommarfesten

”Raggarmord – en succé!”

Så beskriver värdinnan som höll i utvärderingen av Raggarmord. Raggarmord är en dråplig historia med härliga karaktärer. Lär känna Fonzie, Put-Peggy, Snygg-Sussie, Brytar-Benny, Krock-Conny, Party-Patricia och alla andra karaktärer i de rivaliserande gängen ”The Car Devils”, ”The Road Angels” och ”The Babydolls”. Dra på dig korta kjolen, klistra fast polisongerna, i med brylcremen och bli en äkta raggare för en kväll!

Raggarmord finns nu i butiken.

Vi vill gärna dela med oss av några av svaren på våra utvärderingsfrågor:
Hur var känslan att gå in i en roll?:
”Bra. Det var en rolig roll med mycket ”kontakt” med de andra rollerna.”,
Jag gillar det jättemycket. Visst är det lite stelt i början men efter ett tag är det verkligen jätteroligt. Jag hade ingen aning om att mina kompisar var så bra skådespelare!”
”Det var roligt att få flirta lite.”
”En skön känsla att få spela lite teater och klä upp sig lite.”

Övriga synpunkter?:
Ett jätteroligt upplägg med ett perfekt tema som alla kan relatera till.
”Jag hade lite svårt att hålla isär alla personer eftersom alla hade krångliga namn och snarlik klädsel. Men det var verkligen jätteroligt på alla sätt.”
”Kul roll, kul tema och en mycket lyckad tillställning.”
”Det var superkul och det faktum att vi kunde vara ute en del av tillställningen gjorde det hela ännu bättre! Grannarna undrade nog vad vi höll på med.”
”Superkul upplägg med raggarmord. Jag gillar raggare.”
”Det var jätteroligt att få spela en bimbo och alla gjorde sina roller så otroligt bra. Jättekul tillställning!”
Mycket att hålla reda på i min roll men det var hur kul som helst. En mycket bra upplevelse.

Skulle du kunna tänka dig att rekommendera en mordgåta från NiCe Party till någon vän?:
”Ja det skulle jag göra utan tvekan.”
Ja det skulle jag verkligen göra. Det här är min tredje mordgåta och jag tycker bara att de blir bättre och bättre. Det första två jag gjorde var lite snarlika varandra medan den här skiljer sig ordentligt. Jätteroligt! Vi kommer helt klart att göra det här igen!
Definitivt.
Ja. Verkligen. Det var riktigt riktigt kul.
Ja, ja, ja!!
Absolut!! Och det har jag gjort också!!

OBS!!! Raggarmord finns i NiCe Party´s e-butik fr o m 1/6!

7 reaktion på “Raggarmord – en succé för grillpartyt!

  1. Maria

    Man blir så sugen på att genast dra ihop ett gäng som liksom jag vuxit upp med grease. Jag som gillar musikaler tänder direkt på idén med två rivaliserande gång som kan bli hur kul som hellst. Tror det kan bli väldigt lyckat då det både är förhållandevis lätta att klä ut sig till raggare samt att spela raggare. Alla har väl någon gång drömt om att vara raggare, även om det inte blev så. I Mordiska grannar fanns ju en massa härliga personligheter så mina förväntningar är höga men jag tror inte jag blir besviken.

  2. Emelie Andersson

    Nu har jag delat på min Facebook sida:)
    Detta skulle göra min 25 års fest om en månad till en riktig succé:) hade varit sjukt kul att testa:)
    Hoppas hoppas hoppas;)

  3. Jeanette Henell

    Raggarmord, känns redan som en succé. Har haft fest med Maffiamord som temat och det blev en sådan otroligt rolig och lyckad kväll. Känner redan hur kul det skulle vara att anordna en mordkväll med raggartema, skulle passa perfekt om jag vann, då är min 40-årsfest fixad!
    Hälsningar Jeanette

  4. Lotta Hallkvist

    Har delat och gillat på Facebook. Detta låter ju hur kul som helst. Ska ha grillfest i slutet på juni och tänk om man fick vinna och ha detta tema. Man hade ju inte blivit lite populär bland vännerna

  5. Jenni Bäck

    Fixade en överraskningshelg åt ett par av mina vänner där vi bland annat spelade mordgåtan bland grannar. Alla var supernöjda och tyckte det var jättekul så ny har ryktet spridit sig och resten av våra vänner väntar på en inbjudan till ny mordgåta. Därför vore det kanon att vinna raggarmord!!

  6. Nina Inläggsförfattare

    Tack för härlig uppslutning i vår utlottning! Nu har vi lottat ut 3 stycken ”Raggarmord”. GRATTIS säger vi till *trumvirvel*….
    Rose-Marie Svensson, Emelie Andersson och Ulla Gunneriusson Bergstén! Ni har vunnit varsitt raggarmord för 15-20 personer! Vilket sommarparty det blir:)!
    Som ”tröst” erbjuder vi alla som gillar NiCe Party på facebook att ladda ner Raggarmord – eller vilken annan mordgåta som helst – före midsommarafton och erhålla 15% rabatt! Gå in på NiCe Party´s facebooksida för instruktioner.
    Återigen – tack för fantastisk uppslutning och positiva kommentarer! NI är underbara! Utan er och alla positiva kunder som tror på våra galna idéer vore vi ingenting! Glöm aldrig det!:)

Lämna ett svar