Var med och tävla om valfri mordgåta till kräftskivan!

Nu är det dags för tävling igen! Våra mordgåtor passar verkligen i alla sammanhang, det är bevisat! De har spelats på födelsedagsfester, julfester, möhippor, svensexor, företagsfester, grillfester, kräftskivor, surströmmingsskivor, personalfester – you name it! Och dessutom har folk i alla åldrar varit med, från 10 år och uppåt!

Nu hoppas vi att just DU får anordna en alldeles extraordinär kräftskiva! Var med och tävla med chans att vinna valfri mordgåta! Det enda du behöver göra är att antingen gå in på NiCe Party´s Facebooksida och gilla den (om du inte redan gör det). Skriv en kommentar, därefter delar du tävlingen till dina facebookvänner. Om du INTE är med på facebook (vilket vi vet att många inte är) kan du dela tävlingen på annat sätt – via ”mun till mun metoden” eller genom att först klicka på rubriken ”Var med och tävla om valfri mordgåta till kräftskivan” och sedan dela genom twitter, eller google+. Därefter skriver du ditt namn och e-mailadress här nere i kommentarer. Mer än så behöver du inte göra. Tävlingen pågår t o m 27/7!

1:a pris: Valfri mordgåta för upp till 20 personer från NiCe Party´s e-butik

2:a-3:e pris: Valfritt musikquiz/musiklek från NiCe Party´s e-butik.

Vi tar kontakt med vinnarna via facebook eller via e-mail. Lycka till!

7 reaktion på “Var med och tävla om valfri mordgåta till kräftskivan!

    1. Nina Inläggsförfattare

      HEJ! THOMAS STRÖMGREN! GRATTIS! Du har vunnit valfritt musikquiz från NiCe Party! Gör så här: Gå in i vår butik http://www.niceparty.se och gör ditt val av musikquiz. Gör en beställning och när du ska välja betalningsmetod väljer du ”Förskottsbetalning” – skriv ”Vinst blogg” som referens/kommentar. Du får då filen utan kostnad. Bara att skriva ut pdf-filen på egen skrivare och köra ljudfilen, antingen genom datorn eller bränna den på en cd-skiva. Varmt Lycka till! Hör av dig om du har frågor! Vänliga hälsningar Nina Cernold, NiCe Party

Kommentera