Reportage om NiCe Party´s mordmiddag på Haganäs i Expressens söndagsbilaga 26/8.

Mordmiddag på Haganäs med manus från NiCe Party - i Expressens söndagsbilaga söndagen den 26/8

Nu är det snart dags! Söndagen den 26/8 kommer reportaget om vår mordmiddag som genomfördes på Haganäs restaurang att publiceras i Expressens söndagsbilaga. Vi är naturligtvis stolta och glada att en av Sveriges största tidningar uppmärksammar oss och våra mordgåtor. Visserligen förtjänar vi kanske uppmärksamhet – våra mordgåtor är verkligen speciella – man kan nämligen anordna mordmiddag precis var som helst – hemma, i företagets lokaler, i skolan, ute, på grillfest, på personalfest, på födelsedagsfest, på julfest…

”En fantastiskt rolig mordfest”!

I juni anordnades en mordfest med manus på mordgåta från NiCe Party på Haganäs restaurang.

”Det var en fantastiskt rolig mordfest” sa en av deltagarna som var med när vi genomförde ”Mord på Slottet” på Haganäs restaurang. Ja – visst låter det brutalt, men faktum är att våra mordgåtor inte bara innehåller mord, utan lika mycket humor, fest, spänning, dramatik och glädje! En av våra kunder (ett företag som helst inte vill nämnas vid namn i sammanhanget – vi har en viss förståelse) skrev i ett mail till oss: ”Emellanåt var det så roligt att vi skrattade så vi höll på att kissa på oss!” DET är ett gott betyg tycker vi! Men självklart har våra mordgåtor en röd tråd och en lösning – en riktigt klurig sådan.

Vilket tema väljer DU på DIN mordfest / mordmiddag?

Så… vågar du prova? Vilket tema skulle passa på din mordmiddag? Här nedan kan du se vilka teman vi har (hittills). Det kommer många fler teman, redan under hösten!

Mord på Slottet: Finns för 6-60 deltagare. Duka tematiskt för denna speciella mordmiddag med vita dukar, kandelabrar och silverbestick och låt dina vänner/arbetskamrater bli grevar och grevinnor för en kväll. Passar såväl på den privata festen som på företagets kick off eller konferens om ni vill satsa på teambuilding.

Maffiamordet: Finns för 13-40 deltagare. Håll i er – här samlas Maffiaeliten på fest. Duka med svarta dukar och låt italiensk opera strömma ur högtalarna med hjälp av vår spellista på Spotify. Till det – en italiensk buffé. Vi vågar lova en oförglömlig personalfest!

Raggarmod: Finns för 10-20 deltagare. Välj själv om ni vill ha ”tema svenskt raggarliv” eller ”tema Grease”. Vem är mördare i raggargänget? En fantastisk temafest för privatfesten eller firmafesten.

Mordiska grannar: Finns för 6-15 deltagare. Här hittar du alla karaktärer och alla intriger (och lite till) som du kan tänka dig i ett ”grannskap”. Vem av grannarna är en bestialisk mördare? En rolig festlek för alla!

Mordnatt råder: Finns för 6-60 deltagare. Vår populära mordgåta för julfesten och nyårsfesten. I denna charmiga mordgåta är ni alla tomtar för en kväll! Vi vågar lova en oförglömlig julfest eller nyårsfest.

Mordet i Tjejrockgruppen: För tjejfesten eller möhippan. Finns för 6-8 deltagare. Bli hårdrockare för en kväll!

Gör ditt val i NiCe Party´s e-butik! Det är inte alls svårt att anordna en mordmiddag!
PS: Vi har även fler roliga festaktiviteter, såsom musikquiz, musiklekar, middaglekar och sist men inte minst – vår nyhet: Minidraman.

Välkommen till oss!

En reaktion på “Reportage om NiCe Party´s mordmiddag på Haganäs i Expressens söndagsbilaga 26/8.

Lämna ett svar