NiCe Partys introduktionsfilm ”Så funkar en mordgåta”.

Konceptet med att arrangera mordgåtor efter ett manus är nytt i Sverige. De flesta kopplar nog ihop mordgåtor eller mordmysterier med dyra företagsarrangemang där deltagarna samlas på ett ”slott” eller en herrgård och interagerar i spelet tillsammans med proffsiga skådespelare.
NiCe Partys koncept är helt annorlunda. Med ett manus för ”några hundralappar” kan man enkelt arrangera sin egen mordgåta precis var som helst – hemma, på restaurangen, i företagets lokaler, ute… Vi får mycket frågor om hur det går till att arrangera en mordgåta. Därför har vi nu producerat en pedagogisk och illustrativ film som beskriver hur det går till att arrangera en mordgåta med ett manus från NiCe Party.
Filmen är producerad av reklambyrån Gobolito i Falun.

2 reaktion på “NiCe Partys introduktionsfilm ”Så funkar en mordgåta”.

  1. Emma

    Hej!
    Jo jag håller på att ordna en mordgåta till min fest jag ska ha. Men det går lite trögt att ragga personer till festen. Jag tänkte ha jultema och det ska vara minst 15 pers. Om jag inte får upp till 15 kan man ha det ändå?Med vänlig hälsning, Emma

    1. Nina Inläggsförfattare

      HEJ EMMA! Är det ”Mordnatt råder” du har köpt? Man bör vara minst 15 personer för att spela den. Ju fler roller som faller bort desto ”tunnare” blir spelet. Det går möjligtvis att ta bort ytterligare ett par roller (alltså så ni blir 13 personer) men som sagt, risken är att det blir väldigt ”tunt” när så många uteblir. Bästa råd jag kan ge dig är att fortsätta ragga folk till festen:) Lycka till! Har du fler frågor är du varmt välkommen att höra av dig.
      Vänliga hälsningar Nina Cernold, NiCe Party

Lämna ett svar