Butiken laddad med nya roliga jullekar!

Vi har laddat NiCe Partys butik med många nya roliga jullekar i år!

Ny mordgåta i jultema!

Ny mordgåta i jultema.

”Jul, jul, mördande jul!” är namnet på vår nya rafflande mordgåta. Det går hett till när familjen Bryggare, som driver det familjeägda bryggeriet Lyx Bryggeri, ska samlas inför den årliga provsmakningen av årets glögg. Falska affärer, skumma avtal, intriger svartsjuka och ond bråd död härjar i den utåt sett perfekta familjen. ”Jul, jul mördande jul” är skriven för 12-16 deltagare!

Många nya jullekar för alla tillfällen!

Vi har fyllt butiken med många nya jullekar i år.
Julnöten: Ny frågesport som också finns som tipspromenad. Innehåller 13 frågor i jultema. Hur enkelt som helst att förbereda och genomföra.
Musikkryss i jultema: Vår nyhet musikkryss är en enkel och rolig aktivitet som alla kan delta i. För att lösa våra musikkryss krävs Spotify.

Minidrama i jultema för barn (och vuxna).

Tomtefabriken - ett charmigt minidrama för barn och vuxna.

Tomtefabriken är en söt historia inspirerad av ”Tomtens verkstad” som säkert alla har sett på julafton. Tomtemor, tomtefar och nissarna ska prova barnens leksaker innan de ska in i säcken och slutligen ut till alla förväntansfulla barn. Ett minidrama är enkelt att spela och det krävs inte särskilt mycket förberedelser. Läs mer om våra minidrama här.

Charader i jultema.

Just nu går ”Gäster med gester” på TV. Det inspirerade oss till att skriva charader i jultema både meningar och sammansatta ord. Hur visar man t ex ”Kolan kokar över. Tomtemor blir helt knäckt” eller ett sammansatt ord som t ex ”Snö-flinga” eller ”Jesus-barnet”. I våra charader kan alla delta – gammal som ung, barn som vuxen!

Lämna ett svar