Vinn en mordgåta till midsommarfesten.

Har du tröttnat på traditionella midsommarlekar som ”Små grodorna”? Skulle du vilja överraska dina vänner med en väldigt annorlunda midsommarfest (eller kanske grillfest)?

Delta i så fall i vår tävling där du har chans att vinna en mordgåta för upp till 20 personer.

1:a pris: Valfri mordgåta för upp till 20 personer.
2:a pris: Valfri mordgåta för upp till 15 personer.
3:e pris: Valfritt minidrama.
4:e-5:e pris: Valfritt musikquiz.

Tävlingsregler:

1. Gilla NiCe Party på facebook. Om du inte är med i facebook kan du istället anmäla dig till våra nyhetsbrev. Det gör du här.
2. Skriv vilken mordgåta du skulle välja om du vann och varför. Berätta KORT (högst 20 ord) hur DIN midsommarfest med tema skulle se ut. Du kan göra det på vår facebooksida (i kommentarer till inlägget eller som en egen statusuppdatering), här i bloggen som en kommentar eller genom att skicka ett mail till info@niceparty.se. OBS! Vilket alternativ du än väljer ska du skriva din e-postadress (vi vill följa facebooks regler som säger att man inte får meddela vinnarna via direktmeddelande på facebook – därför är det viktigt att du skriver din mailadress).

Tävlingen pågår t o m 2013-05-24 kl 12:00.
Vinnarna meddelas via e-post.

Lycka till!

7 reaktion på “Vinn en mordgåta till midsommarfesten.

 1. Monica Söder

  Jag skulle vilja fira midsommar på ett annorlunda sätt än tidigare. Jag har arbetat de senaste midsommaraftnar i vården och skulle uppskatta att få koppla ifrån ordentligt, både arbets- och festmässigt. Skulle vara roligt att överraska ordentligt med detta, vilket jag tror andra skulle uppskatta också.

 2. Åsa Ölander

  Jag skulle vilja fira midsommar med Mordiska grannar. Tänk vilken rolig grej att kombinera midsommarfirande med vännerna på gatan. Detta är väldigt svenskat och skulle passa extra bra i år då vi har besök av våra amerikanska släktingar (ättlingar till våra emigrerade släktingar). Att få visa upp ett traditionellt midsommarfirande i deckaranda! Wow, vilken upplevelse!!!!

 3. Milla - Mamma till SagaBus & Lillebror

  Vilken rolig tävling, och vilket pris!!
  Jag skulle hemskt gärna vilja bjuda in grannar, släkt och vänner på midsommarfest med Mordiska Grannar! Det vore hur roligt som helst, och alla ska vara utklädda till sina olika karaktärer för att få den rätta känslan. Så istället för sill och nubbe vill vi ha en mordisk gubbe 😉

  Har gillat på fb, Camilla Lagerman
  Håller tummarna!

 4. Malin Jonsson

  Jag skulle välja Mordet i tjejrockgruppen. Har länge haft en dröm att få klä ut mig i nitar och läder + en lång, svartlockig peruk – har inte hittat det rätta tillfället än bara, men nu så!

Kommentera