Kategoriarkiv: Tävling

Var med och tävla om valfri mordgåta till nyårsfesten!

Fixa en annorlunda och oförglömlig nyårsfest för dina vänner!

Var med och tävla om valfri mordgåta!

 Vi lottar ut 3 mordgåtor för upp till 20 deltagare bland dem som kommenterat. Tävlingen pågår t om fredag 4/12. Lycka till!

Gör så här!

Skriv i kommentarsfältet här nedan vilken mordgåta du skulle välja till din nyårsfest så är du automatiskt med i utlottningen. OBS! Glöm ej att skriva dina kontaktuppgifter så vi kan nå dig om du vinner.

Tävlingen finns även på vår facebooksida

Mordgåta nyårsfest

Tävling! Var med och tävla om mordgåtor!

Läs gärna vårt nyhetsbrev här!

 

TÄVLING FÖR ATT FIRA VÅR NYHET – Boxar-mordgåtormordgåtor som spelboxar!

Var med i vår roliga tävling!
Vi lottar ut 3 mordgåtor i box och 3 mordgåtor som pdf-filer  bland dem som gissar rätt på vår fråga. Tävlingen pågår t o m 2014-09-21. Vinnarna meddelas antingen via facebook eller mail (beroende på hur du har valt att skicka ditt svar).

Gör så här för att delta i tävlingen:

1. Gissa svaret på frågan som ställs här nedan.
2. Svara genom att skriva i kommentarsfältet på tävlings-inlägget på vår facebooksida (då måste du först gilla Svenska Mordgåtor på facebook) eller genom att maila ditt svar till info@svenskamordgator.se

Fråga:
Vi (NiCe Förlag) har erbjudit mordgåtor i e-butik sedan 2006. Under åren har många personer deltagit i våra populära spel. Vid en snabb överslagsräkning fick vi fram en summa på hur många personer (räknat på max antal deltagare för varje såld mordgåta) som under åren deltagit i någon av våra mordgåtor.

Hur många tror du?

Cirka 10.000 personer
Cirka 20.000 personer
Cirka 30.000 personer
Cirka 40.000 personer
Cirka 50.000 personer

Vinn en mordgåta och partybox till nyårsfesten

Delta i vår tävling med chans att vinna valfri mordgåta och partybox från Buttericks till nyårsfesten!

Partybox från Buttericks

Idétorka till nyårsfesten? Det är lätt avhjälpt med en mordgåta från Svenska Mordgåtor! Låt dina vänner träda in i roller som greve eller grevinna, tomte, företagsledare, maffioso, raggare, mordisk granne, hårdrockare, medium eller varför inte vampyr och smäll av årets fest!

Det är enkelt att delta i vår tävling! Det enda du behöver göra är att svara på följande fråga:
Vilken av Svenska Mordgåtors mordgåta skulle du välja till din nyårsfest?
Du kan antingen maila ditt svar till info@svenskamordgator.se (skriv tävling i ämnesfältet) eller skriva i vår logg på facebook eller skriva ditt svar som en kommentar här i bloggen. Tävlingen startar onsdagen den 11/12 och avslutas fredagen den 13/12 kl 18:00.
Glöm inte att skriva ditt namn och gärna mailadress!

1:a pris: Valfri mordgåta och 2 partyboxar
2:a pris: Valfri mordgåta för upp till 20 personer och 1 partybox
3:e pris Valfritt minidrama

Vinn en mordgåta eller ett minidrama till halloweenfesten!

Just nu (9/10 – 11/10 kl 15:00 2013) pågår en tävling på facebook där du har möjlighet att vinna en mordgåta eller ett minidrama från Svenska Mordgåtor. Det enda du behöver göra för att vara med i utlottningen är att gilla tävlingen/inlägget på Svenska Mordgåtors facebooksida.

Så ta chansen att vinna en mordgåta lagom till halloween och bjud dina vänner på en halloweenfest de sent ska glömma!

Vinn en mordgåta till midsommarfesten.

Har du tröttnat på traditionella midsommarlekar som ”Små grodorna”? Skulle du vilja överraska dina vänner med en väldigt annorlunda midsommarfest (eller kanske grillfest)?

Delta i så fall i vår tävling där du har chans att vinna en mordgåta för upp till 20 personer.

1:a pris: Valfri mordgåta för upp till 20 personer.
2:a pris: Valfri mordgåta för upp till 15 personer.
3:e pris: Valfritt minidrama.
4:e-5:e pris: Valfritt musikquiz.

Tävlingsregler:

1. Gilla NiCe Party på facebook. Om du inte är med i facebook kan du istället anmäla dig till våra nyhetsbrev. Det gör du här.
2. Skriv vilken mordgåta du skulle välja om du vann och varför. Berätta KORT (högst 20 ord) hur DIN midsommarfest med tema skulle se ut. Du kan göra det på vår facebooksida (i kommentarer till inlägget eller som en egen statusuppdatering), här i bloggen som en kommentar eller genom att skicka ett mail till info@niceparty.se. OBS! Vilket alternativ du än väljer ska du skriva din e-postadress (vi vill följa facebooks regler som säger att man inte får meddela vinnarna via direktmeddelande på facebook – därför är det viktigt att du skriver din mailadress).

Tävlingen pågår t o m 2013-05-24 kl 12:00.
Vinnarna meddelas via e-post.

Lycka till!

Vinn mordgåta och partybox till nyårsfesten!

Vinn en mordgåta och partybox och ordna en oförglömlig nyårsfest!

OBS! Tävlingen förlängd t o m onsdag 21/12 kl 17:00

Nu har du chansen att fixa en oförglömlig nyårsfest för dina vänner. Var med och tävla om valfri mordgåta för upp till 20 personer samt en partybox från Buttericks! Gör så här:

1. Dela tävlingen på något sätt genom att klicka på rubriken ”Vinn mordgåta och partybox till nyårsfesten – därefter kan du dela via någon av ”knapparna”.
2. Skriv här i kommentarsfältet eller på NiCe Partys facebooksida vilken mordgåta och vilken partybox (finns i flera färger) du skulle välja till nyårsfesten. Berätta gärna hur dukningen skulle se ut osv. Här har vi möjlighet att inspirera varandra och DU har samtidigt möjlighet att vinna bästa nyårsfesten. OBS Vi lottar vinnarna!

1:a pris: Valfri mordgåta för upp till 20 personer samt 2 partyboxar från Buttericks.
2:a pris: Valfri mordgåta för upp till 20 personer
3:e pis: Valfri jullek från butiken (värde upp till 249 kr)
Tävlingen pågår t o m onsdag 21/12 kl 17:00. Lycka till!

Var med och tävla om valfri mordgåta till kräftskivan!

Nu är det dags för tävling igen! Våra mordgåtor passar verkligen i alla sammanhang, det är bevisat! De har spelats på födelsedagsfester, julfester, möhippor, svensexor, företagsfester, grillfester, kräftskivor, surströmmingsskivor, personalfester – you name it! Och dessutom har folk i alla åldrar varit med, från 10 år och uppåt!

Nu hoppas vi att just DU får anordna en alldeles extraordinär kräftskiva! Var med och tävla med chans att vinna valfri mordgåta! Det enda du behöver göra är att antingen gå in på NiCe Party´s Facebooksida och gilla den (om du inte redan gör det). Skriv en kommentar, därefter delar du tävlingen till dina facebookvänner. Om du INTE är med på facebook (vilket vi vet att många inte är) kan du dela tävlingen på annat sätt – via ”mun till mun metoden” eller genom att först klicka på rubriken ”Var med och tävla om valfri mordgåta till kräftskivan” och sedan dela genom twitter, eller google+. Därefter skriver du ditt namn och e-mailadress här nere i kommentarer. Mer än så behöver du inte göra. Tävlingen pågår t o m 27/7!

1:a pris: Valfri mordgåta för upp till 20 personer från NiCe Party´s e-butik

2:a-3:e pris: Valfritt musikquiz/musiklek från NiCe Party´s e-butik.

Vi tar kontakt med vinnarna via facebook eller via e-mail. Lycka till!

Raggarmord – en succé för grillpartyt!

Raggarmord - perfekt festaktivitet för sommarfesten

”Raggarmord – en succé!”

Så beskriver värdinnan som höll i utvärderingen av Raggarmord. Raggarmord är en dråplig historia med härliga karaktärer. Lär känna Fonzie, Put-Peggy, Snygg-Sussie, Brytar-Benny, Krock-Conny, Party-Patricia och alla andra karaktärer i de rivaliserande gängen ”The Car Devils”, ”The Road Angels” och ”The Babydolls”. Dra på dig korta kjolen, klistra fast polisongerna, i med brylcremen och bli en äkta raggare för en kväll!

Raggarmord finns nu i butiken.

Vi vill gärna dela med oss av några av svaren på våra utvärderingsfrågor:
Hur var känslan att gå in i en roll?:
”Bra. Det var en rolig roll med mycket ”kontakt” med de andra rollerna.”,
Jag gillar det jättemycket. Visst är det lite stelt i början men efter ett tag är det verkligen jätteroligt. Jag hade ingen aning om att mina kompisar var så bra skådespelare!”
”Det var roligt att få flirta lite.”
”En skön känsla att få spela lite teater och klä upp sig lite.”

Övriga synpunkter?:
Ett jätteroligt upplägg med ett perfekt tema som alla kan relatera till.
”Jag hade lite svårt att hålla isär alla personer eftersom alla hade krångliga namn och snarlik klädsel. Men det var verkligen jätteroligt på alla sätt.”
”Kul roll, kul tema och en mycket lyckad tillställning.”
”Det var superkul och det faktum att vi kunde vara ute en del av tillställningen gjorde det hela ännu bättre! Grannarna undrade nog vad vi höll på med.”
”Superkul upplägg med raggarmord. Jag gillar raggare.”
”Det var jätteroligt att få spela en bimbo och alla gjorde sina roller så otroligt bra. Jättekul tillställning!”
Mycket att hålla reda på i min roll men det var hur kul som helst. En mycket bra upplevelse.

Skulle du kunna tänka dig att rekommendera en mordgåta från NiCe Party till någon vän?:
”Ja det skulle jag göra utan tvekan.”
Ja det skulle jag verkligen göra. Det här är min tredje mordgåta och jag tycker bara att de blir bättre och bättre. Det första två jag gjorde var lite snarlika varandra medan den här skiljer sig ordentligt. Jätteroligt! Vi kommer helt klart att göra det här igen!
Definitivt.
Ja. Verkligen. Det var riktigt riktigt kul.
Ja, ja, ja!!
Absolut!! Och det har jag gjort också!!

OBS!!! Raggarmord finns i NiCe Party´s e-butik fr o m 1/6!

Mycket julkul på NiCe Party´s facebooksida!

Gå in och gilla NiCe Party på facebook och delta i våra tävlingar och utlottningar. Just nu pågår en rimtävling, där man ska skriva ett julrim om vårt Musikquiz ”Tema Jul”. Belöningen är självklart ett musikquiz Tema Jul! Vi har fått in fina rim!

Malin Jonssons julrim lyder:
”När julmaten är slut på alla bord, och jag är så mätt så jag kan begå mord, då plockar jag fram mitt kluriga musikquiz, och glömmer genast smaken av marängsviss, på alla gäster blir det på en gång fart, och stämningen går i topp såklart, Nice Party tack ska ni ha, för att ni fixar fester så bra.”

Andreas rim lyder:
Är ni sugna på något kul? Använd denna klapp i Jul. Både sång och klureri, finner ni här inuti;)

Ett superlångt rim fixade Gunilla:
Tänkt som en lek mitt i julefriden.
Riskerar att festen förändras till rena striden.
Ja alla vill vi vinna
Men vi måste humöret besinna
Gissa, leka tävla på kul
Gör detta till en minnesvärd jul.
Jag på 3de svaret klura.
Är det måhända Plura?

Det händer mycket roligt hos NiCe Party!

Vinn en oförglömlig julfest eller nyårsfest i vår tävling.

Vad sägs om att ställa till med en oförglömlig julfest eller nyårsfest för dina vänner?

Duka fint i silver från The easy way

Duka pampigt med silvertallrikar, silverbestick och silverglas från The easy way och låt gästerna sedan förenas tillsammans i dramatik, spänning och humor i en rafflande mordgåta i slottsmiljö.

1:a pris: Manus till ”Mord på Slottet” för 15-20 personer från NiCe Party samt middagstallrikar, bestick och vinglas i silver för 20 personer från The easy way.
2:a pris: Mordgåtan ”Mord på Slottet” för 15-20 personer.
3:e pris: Valfritt musikquiz från NiCe Party.

Delta i tävlingen genom att göra följande:

1. Gilla oss på facebook:
Nice Party: https://www.facebook.com/niceparty
The easy way: https://www.facebook.com/pages/The-Easy-Way/115498685182345

2. Gå in här: Tävling på facebook:  NiCe Party och The easy way i samarbete

3. Klicka på ”Jag kommer”.

4. Bjud in dina vänner att Gilla The Easy Way och NiCe Party på facebook och dela tävlingen i din logg.

Tävlingen pågår 13/11 – 23/11 2011

Lycka till hälsar

The easy way och NiCe Party